IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ноел Галахър нарече принц Хари „проклет“

21 декември 2020 17 50

„Той е просто едно откачено малко дете“, заяви бившият китарист на Oasis

Снимка: БГНЕС

53-годишният бивш китарист на Oasis Ноел Галахър разкритикува 36-годишния принц Хари и 39-годишната Меган Маркъл за дейността им след оттеглянето от кралските ангажименти и „Мегзит“. Той добави, че няма представа как някой може да приеме Хари „на сериозно“.
„Той е просто откачено малко дете“, каза Галахър в интервю за подкаста на „Мат Морган“. – Изобщо не обичам светци и въображаеми благодетели. Те ме ядосват.“

Музикантът саркастично отбеляза, че съжалява за Елизабет II и други членове на кралското семейство, тъй като въпреки цялото им богатство животът им не е толкова разкошен, защото „не могат да правят това, което искат“.

„Какъв ужасен шибан живот трябва да водят, това е просто постоянна служба. Скучно – да прекараш цял ден в Бъкингамския дворец и да правиш адски скучни глупости“, каза Ноел, щедро подправяйки речта си с „мръсен“ език.

Интервюто с Галахър дойде малко след като беше разкрито, че Меган Маркъл и принц Хари са подписали изгодна сделка за подкаст със Spotify за около 30 милиона британски лири (над 40 милиона долара).

И това се разглежда от експертите като голяма стъпка към създаването на бизнес империята на херцога и херцогинята на Съсекс в САЩ.
Хари и Меган ще записват подкаста на Archewell Audio – заглавието се отнася до благотворителната фондация на двойката и едногодишния им син Арчи.
Очаква се дебютното издание на проекта да излезе в края на годината и да бъде синхронизирано с новогодишните празници. Кой ще бъде първият гост на подкаста все още не е уточнено.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари