IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любимата жена на милиардерите: Историята на Дария Жукова

21 декември 2020 18 00

Бившата съпруга на Роман Абрамович чака дете от друг милиардер

БГНЕС

Преди дни стана ясно, че Дария Жукова и новият ѝ съпруг – гръцкият корабен магнат Ставрос Ниархос очакват първото си дете заедно. В началото на 2020 – през януари, двойката отпразнува сватбата си с пищно тържество в курорта Сейнт Мориц, Швейцария.

Сред гостите, около 300 на брой, са били звезди като Кейт Хъдсън, Сиена Милър и Карли Клос.

Даша и Ставрос, който е с няколко години по-млад от нея, се сгодиха през юли 2019-а в Париж, а приятелите им казват, че двойката е много щастлива заедно. Вижте обаче историята на красивата рускиня преди това.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dasha Zhukova (@dasha)

 

Роман Абрамович се развежда заради нея

Преди да се влюби в считания за богат плейбой Ставрос, Жукова беше омъжена за собственика на ФК „Челси“ – руския олигарх Роман Абрамович, чието състояние се оценява на 13 милиарда щатски долара. Двамата се разделиха приятелски през 2017 г., след като бяха заедно 10 години и имат две деца – Арън и Лия.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dasha Zhukova (@dasha)

Хората казват, че пари при пари отиват – интересното е, че Даша се запознава с Роман Абрамович чрез баща си. Двамата се срещат за първи път на новогодишно парти, организирано от бащата на Дария, който сам по себе си е доста заможен. По това време Абрамович е все още женен за втората си съпруга Ирина Маландина, но след като се влюбва в Даша, набързо се развежда с бившата стюардеса, от която има 5 деца. Заради развода, той се разделя и с огромна сума от състоянието си.

Самата Дария пази брака си с Роман в тайна в продължение на цели 6 години! Двамата се женят през 2008 г., но този факт става обществено достояние едва през 2015-а, когато списание Wall Street Journal публикува информацията. Самата Даша даде разрешение статията да бъде пусната, но отказа да даде повече подробности за обстоятелствата по брака.

Следващият милиардер:

За милиардера Ставрос се знае, че е наследник на гръцки корабен магнат (дядо му е бил основен конкурент на Аристотел Онасис), а състоянието на баща му Филип Ниархос се оценява на 2,8 милиарда щатски долара.

Преди Даша, Ставрос е имал връзки с топкрасавици като Мери-Кейт Олсън, Парис Хилтън и Джесика Харт, като с модела на Victoria's Secret се разделя малко преди да започне романа си с рускинята.

Според източници, близки до двойката, двамата се познавали много години преди флиртът им да стане факт. Вероятно двамата са се сближили покрай любовта си към изкуството. За първи път Даша и Ставрос се появяват заедно на пищния нюйоркски бал – MET Gala през 2017-та.

Но с какво толкова руската красавица привлича заможни мъже?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dasha Zhukova (@dasha)

За да разберем как Дария се превърна в истински „магнит“ за най-богатите мъже на планетата, нека се върнем към нейната биография. Момичето е от заможно семейство, майка ѝ е микробиолог по образование, а дейността на баща ѝ винаги е била свързана с нефт. Родителите на Дария се развеждат, когато тя е малка, след което тя заминава да живее с майка си в САЩ, в щата Калифорния. Там тя остава до 16-годишна.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dasha Zhukova (@dasha)

По-късно момичето отива да живее при баща си, който по това време вече е получил британско гражданство. Даша продължава обучението си в Лондон и става сертифициран хомеопат.

 

Кариерата на Даша обаче се развива в напълно различна област. Първата ѝ собствена инициатива е марката ѝ за облекло Kova & T, която се основава на прости кройки от естествени материи. Тогава момичето, заедно с Полина Дерипаска, създават уебсайта Spletnik.

Самата Дария вярва, че основното ѝ постижение е откриването на модерния артцентър „Гараж“ в Лондон, чиято основна идея е да лансира и подкрепя млади артисти и художници. Спонсор на откриването на тази галерия е Роман Абрамович, който по това време е съпругът на Дария.

Още преди да срещне Роман, Дария е имала връзка с изключително богати мъже. Преди Абрамович тя е излизала с известния руски тенисист Марат Сафин.

Все пак трябва да се признае – Дария е от богато семейство, има добро образование, визия на модел и широк мироглед в областта на бизнеса и изкуството. Вероятно всичко това привлича богатите мъже или просто в нейното обкръжение други мъже няма.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Петко ( преди 3 години )
Пак ще се разведе "момичето".
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар