IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Емилио Витоло се обясни в любов на Кейти Холмс

22 декември 2020 14 50

Двойката официализира връзката си в Instagram

БГНЕС

Кейти Холмс и нейният приятел Емилио Витоло вече са официална двойка и в Instagram. Готвачът от италиански произход и актрисата започнаха връзката си това лято, като бяха засечени неколкократно от папараците да се прегръщат из улиците на Ню Йорк.

Влюбените със сигурност няма какво да крият, но все пак досега връзката им се развиваше извън социалните медии. В петък обаче Витоло сподели тяхна обща снимка, като използва този нежен кадър, за да честити рождения ден на любимата си.

Той написа: „Най-удивителният, най-милият и красив човек. Всеки път, когато видя лицето ти, това ме кара да се усмихвам. Честит рожден ден !!! Обичам те !!“ Това обяснение в любов показва, че намеренията на Емилио към 42-годишната екссъпруга на Том Круз са доста сериозни.

Витоло и Холмс бяха уловени на романтична среща в Манхатън през август, а през септември бяха засечени в италианския ресторант на баща му да се целуват.

Според слуховете Емилио се е разделил с годеницата си заради актрисата, което пък не се е понравило на майка му.

Източници, близки до двойката, твърдят, че двамата не могат да се наситят един на друг и че са много щастливи заедно.

В миналото, освен неуспешния си брак с Том, от когото има 15-годишна дъщеря Сури, Кейти преживя и дълга връзка с актьора Джейми Фокс.

Приятели на Кейти твърдят, че тя най-накрая е намерила мъжа на мечтите си: „Това е истинската, автентичната Кейти. Сега тя е толкова щастлива!“

Витоло е главен готвач в ресторант в Сохо. Баща му, Емилио Балато-старши, отвори ресторанта през 90-те години на миналия век и цялото семейство работи в заведението. Източник, близък до двойката, казва пред списание Us Weekly, че новият красавец на Холмс се държал с нея като с истинска принцеса. „За първи път откакто се помни, тя има приятел, който наистина се грижи за нея.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Пешо от Нови хан ( преди 3 години )
И я тражим да се обясним в любов на некоя по празниците!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар