IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Криси Тейгън: Повече никога няма да забременея

29 декември 2020 15 00

Звездата направи спонтанен аборт през септември

Снимка: БГНЕС

Криси Тейгън се опитва да се справи с болката, която изпита преди няколко месеца.

Звездата загуби третото си дете през септември, когато претърпя спонтанен аборт. Тогава тя беше приета в болница заради прекомерно кървене, а няколко дни по-късно стана ясно, че нероденият ѝ син Джак е починал. Тъжната новина беше съобщена чрез социалните мрежи, като Тейгън публикува сърцераздирателен пост, в който говори за загубата и за болката, която изпитва.

Сега бившата моделка продължава да държи феновете си в течение за това какво се случва в живота ѝ няколко месеца след трагедията. Тя публикува есе, в което говори за аборта, разкри за борбата си с депресията и безпокойството, както и сподели снимка, на която показва колко много се е променило тялото ѝ след третата бременност.

Преди коледните празници Тейгън публикува селфи в огледалото, носейки рокля от Cult Gaia с огромна цепка от едната страна. Звездата заяви, че няма представа защо все още има издут корем и призна, че все още се справя с последствията от факта, че повече няма да бъде бременна. По-рано през годината тя каза, че нероденият ѝ син Джак е последният ѝ опит да стане майка за трети път.

„Това съм аз и моето тяло вчера. Въпреки че вече не съм бременна, всеки поглед в огледалото ме кара да си мисля как бих изглеждала, ако бях. И нямам представа защо коремът ми все още е издут, честно. Направо е вбесяващо“, пише съпругата на Джон Леджънд. Все пак, публикацията на Тейгън завърши с положителна емоция, като тя заяви, че е късметлийка да има две здрави деца.

Криси никога не е криела факта, че е забременяла изкуствено и двата пъти. Тя често споделя с феновете си за опита ѝ с инвитро процедурите, замразяването на яйцеклетки и дори публикува част от процедурите по забременяване. „Много обичам да съм бременна и съм много тъжна, че това повече няма да ми се случи“, завършва Тейгън.

Звездата и съпругът ѝ Джон Леджънд имат син и дъщеря – Майлс и Луна. Преди месец родителите споделиха пред списание People, че се опитват да внесат малко радост в дома си след загубата на сина си Джак. Тейгън призна, че ходи на терапия и е благодарна, че има хора, които ѝ помагат да се справи с този труден период.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари