IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Венелин Петков и Николета Маданска показаха бебето

29 декември 2020 17 50

Двамата до последно не коментираха, че са в щастливо очакване

БГНЕС

В края на месец ноември две от лицата на БиТиВи – Венелин Петков и Николета Маданска станаха родители на момченце, което кръстиха с името Йоан. Преди няколко дни стана ясно, че 48-годишният нов татко е сменен от директорския пост в медията с колегата си Антон Хекимян, но това не може да заличи усмивката на лицето му, свързана с появата на първородния му наследник.

Водещата на спортните новини на телевизията – Николета Маданска, за която Йоан също е първо дете, е дъщеря на дългогодишната и емблематична водеща на спорта по БНТ Свобода Маданска.

Интересното е, че Николета успя да скрие от обществеността цялата си бременност, но явно вече не иска да крие щастието си и сподели умиляващи снимки на любимите си мъже в профила си в Instagram. Под кадрите с Венелин и Йоан тя е написала само „Трима“ – дума, която улавя цялата ѝ емоция от факта, че вече са истинско семейство.

Николета и Венелин са заедно от няколко години, но не парадират с връзката си и избягват светлините на прожекторите. В миналото той имаше дълга връзка с друга колежка от телевизията, а именно с Гена Трайкова, с която водеха вечерните новини.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари