IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Андрей Арнаудов замина семейно в Занзибар

31 декември 2020 14 40

Продуцентът и половинката му Емануела Толева споделиха кадри от екзотичната си почивка

БГНЕС

Телевизионният продуцент Андрей Арнаудов, половинката му Емануела Толева и двегодишният им син Васил са заминали за африканския остров Занзибар. Красивата брюнетка, която е бивша баскетболистка, и известният ѝ мъж са пуснали в Instagram една снимка, на която се намират пред родното място и къщата на покойния вокал на групата Queen – Фреди Меркюри.

На друг кадър пък се вижда малкият Васил да се любува на Индийския океан от красив плаж с фин, бял пясък. Снимката е дело на близначката на Емануела – Доротея Толева, която очевидно също е част от компанията, заминала за Занзибар.

Вероятно двете сестри, които дълги години работеха като успешни модели, харесват много магията на този континент, защото и преди са споделяли свои красиви, екзотични снимки от други африкански държави като например Кения, където бяха преди около година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Т3хп ( преди 3 години )
Тва е голяма.новина че някъв *** бил.отишъл на.майната си
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ТОТО ( преди 3 години )
ТОЭИ ПУХЛЮ Е САМО ЭА ЭАНЭИБАР И ТАМ ДА СИ ОСТАНИ.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
? ( преди 3 години )
Жена му много зле изглежда. Може би не се отнася добре с нея. Отдалече си вижда, че жената е изтормозена и не е щастлива. И защо той ни носи детето, да види колко тежат децата обикновено.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Shrek ( преди 3 години )
Ще яде дървото! Дзандзибар е държавата с най-лошо хотелиерство и сървис!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар