IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Момиче на Бонд почина на 65 години

4 януари 2021 14 40

Таня Робъртс припаднала в дома си след разходка на кучето си

Снимка: Istockphoto

Холивудската звезда Таня Робъртс почина на 65 години. Актрисата, известна като едно от момичетата на Джеймс Бонд и която бе сред ангелите на Чарли, колабирала в дома си след разходка на кучето си в навечерието на новата година, пише TMZ.

Таня, която придоби световна слава след участието си в лентата на Бонд A View To Kill през 1985 г., си е отишла от този свят през уикенда, сподели пред медията неин приятел. Робъртс е припаднала в дома си, малко след като е разхождала кучето си. Дамата веднага е откарана в болница на командно дишане, но така и не се подобрила и починала.

Смъртта на звездата не е свързана с коронавируса и самата тя е била в перфектно здраве, така че припадането ѝ остава мистерия към момента.

Робъртс е една от големите звезди на Холивуд през 80-те години. Освен в лентата за агент 007, тя се изявява и на малкия екран в петия сезон на сериала „Ангелите на Чарли“ в началото на 80-те. Звездата има малка роля и в сериала That 70s Show, където си партнира с Аштън Кътчър и Мила Кунис.

Таня слиза от екрана през 2004 г., за да се грижи за болния си съпруг Бари Робъртс, който умира през 2006. Двамата са заедно 32 години, но нямат деца. След смъртта му актрисата не се омъжва отново.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари