IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Знаменитостите, които посрещнаха 2021 по бански

5 януари 2021 18 00

Вижте кои звезди си честитиха новата година от плажа

БГНЕС; Кайли Дженър

За много хора Нова година е зимен празник, който е по-подходящо да бъде посрещан или в зимен курорт, на фона на сняг, или поне някъде до уюта на запалена камина.

Въпреки това някои български, а и доста световни звезди решиха да избегнат студеното време и да посрещнат новата 2021 година, от плажа по бански, демонстрирайки страхотните си, добре поддържани тела.

Сред световните знаменитости, които заминаха за екзотични дестинации по коледните и новогодишните празници, бяха топкрасавиците Салма Хайек, София Ричи, Парис Хилтън, топмоделът Изабел Гулар, актрисата Оливия Мън и певицата Никол Шерцингер.

Риалити звездата и топинфлуенсърка в социалните медии Кайли Дженър също сподели секси новогодишен кадър по бански, въпреки че още на следващия ден се оказа, че се намира в зимен курорт заедно с дъщеря си Сторми и бащата на бебето рапъра – Травис Скот, с когото уж Кайли е разделена.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner)

Попзвездата Риана също посрещна по бански 2021 година от родния си Барбадос, като замина там с новото си гадже – рапъра ASAP Rocky.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Сред българските известни личности, които посрещнаха в по-топъл климат новата 2021 година, са Деси Цонева, която е на почивка на Малдивите, продуцентът Андрей Арнаудов и половинката му Емануела Толева, които заминаха за африканския остров Занзибар, треньорът Владимир Николов, който се снима от плаж в Танзания, футболната звезда на ЦСКА – Али Соу, който е с гаджето си Габриела Крекманова в Дубай и др.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари