IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хелена Кристенсен се изкъпа по бански в ледена река

6 януари 2021 14 40

Супермоделът демонстрира скандинавските си корени

БГНЕС

БГНЕС

Супермоделът от 90-те и настоящ фотограф Хелена Кристенсен не се поколеба да влезе във водите на ледената река, в щата Ню Йорк, където се намира домът ѝ. Датчанката започна 2021 година по доста освежаващ начин – потапяйки се по бански в студената вода в доста заснежен район, демонстрирайки скандинавските си корени.

Красавицата живее уединено в пасторална, малка къща в гората, редовно се подлага на уелнес ритуали, а именно къпейки се в ледените води на езерото в двора си, както и тези на близката рекичка. В случая тя влиза във водата толкова спокойно, сякаш се потапя в топлите води на Карибите.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena (@helenachristensen)

Хелена практикува уелнес терапия, известна като методът на Вим Хоф, кръстена на холандски спортист със същото име. Методът се основава на принципите на излагане на тялото на екстремни температури. Казва се, че събужда вътрешната сила на хората, подобрява физическото здраве, имунитета и повишава умствената яснота.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena (@helenachristensen)

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари