IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хари Стайлс заведе гаджето си Оливия Уайлд на сватба

9 януари 2021 21 00

Двамата повече не крият връзката си

Снимка: BGNES

Нов романс разтърси Холивуд, а именно този между певеца Хари Стайлс (26) и актрисата Оливия Уайлд (36). Двамата най-накрая публично афишираха връзката си като се появиха заедно на сватбата на агента на музиканта в Калифорния през уикенда.

Изпълнителят на The Watermelon Sugar не криеше чувствата си към Уайлд, като през цялото време я държеше влюбено за ръка.

Близки до звездите разкриха, че те са се запознали по време на снимките на лентата Don't Worry Darling, в която Хари играе главната роля, а Уайлд режисира.

Сватбата бе първата публична изява на Оливия след раздялата ѝ с годеника ѝ Джейсън Съдейскис в началото на 2020. Двамата бяха заедно 8 години.

Според близки на Стайлс и Уайлд, двамата се виждат от известно време и дори са поживели заедно в къща близо до Палм Спрингс, която е собственост на водещия Джеймс Кордън, Именно той помогнал на влюбените да запазят отношенията си в тайна от света, пише Mail Online.

„Хари бе отседнал в къщата на Джеймс Кордън в Палм Спрингс по време на снимките, за да може да прекара повече време насаме с Оливия, затова всички бяха изненадани, че я доведе на сватбата. На него не му пука от 10-годишната разлика помежду им и открито я целуваше и държеше ръката ѝ. Представи я като свое гадже“, коментира близък до певеца пред медията.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари