IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Хайланд и Уелс Адамс обмислят сватба през 2021 година

8 януари 2021 15 00

Двойката може и да се ожени в общината

Снимка: Getty

Пандемията от коронавирус промени големите планове на някои от известните личности. Част от звездите се бяха насочили към олтара, но не стигнаха до него заради наложените рестрикции и правилата за социална дистанция. Една от тези двойки е Сара Хайланд и Уелс Адамс, които вече обмислят изцяло нов план.

Двамата трябваше да се венчаят през август 2020 година, но това така и не се случи. По време на участието си в подкаста Click Bait with Bachelor Nation, бившият участник в „Ергенът“ говори за мечтаната сватба и как смята да я направи по време на пандемията. През годините Сара Хайланд се бореше с множество здравословни проблеми, като през 2018 година си направи втора трансплантация на бъбрек. Именно затова тя попада в рисковата група от заразяване с коронавирус.

„Не знам дали повечето хора знаят това, но Сара е със слаба имунна система. Тя се подложи на трансплантация и взима хапчета, за да не отхвърли новия си бъбрек. Трябва да сме много внимателни по време на пандемията, още повече от обикновените хора“, казва Уелс. Той допълва, че отмяната на сватбата не е била лесна задача, като плановете са били всичко да се случи тази година.

Звездата се надява да организират голямо парти през лятото, но обмисля и варианта за скромна церемония. „Ако ситуацията не се подобри, ще се оженим в общината. Може би дори ще отидем до Вегас – с бляскав син костюм и имитатор на Елвис Пресли, който да ни венчае“. Водещата Таиша Адамс се пошегува, че тя и годеникът ѝ може да отидат и те в Лас Вегас, за да направят двойна сватба. Адамс веднага се съгласи и заяви, че ще е добре да хванат промоцията „2 на цената на 1“.

И докато все още не се знае къде точно ще е сватбата, едно е ясно – Сара Хайланд и Уелс Адамс ще се оженят тази година. „Просто все още не знам каква ще е церемонията“, казва той. Въпреки че двойката, която се запозна през 2017 година и се сгоди две години по-късно, може да не направят мечтания си купон, са благодарни един за друг.

„Трябваше да се оженим днес. Вместо това... се снимахме и пихме вино. Обичам те до Плутон и обратно“, написа Сара през август 2020, когато трябваше да се състои церемонията им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари