IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приянка Чопра: Готова съм за цял отбор деца

14 януари 2021 10 50

Тя и Ник Джонас са женени от 2 години

Снимка: БГНЕС

Приянка Чопра и Ник Джонас са една от любимите звездни двойки на мнозина по света. И двамата са красиви, стилни и имат успешни кариери. Въпреки натоварения си график, различните локации на професионалните им задължения и постоянните запитвания за интервюта, Ник и Приянка все намират начин да прекарат време един с друг. Те продължават да показват на младите, че семейството е най-важно, независимо колко си известен.

Звездите наскоро отпразнуваха своята втора годишнина от сватбата и логично бяха засипани с въпроси относно бъдещето им и дали се виждат като родители. От известните братя Джонас (Ник, Джо и Кевин) само Ник все още не е станал баща. Джо Джонас има дъщеричка, която скоро ще навърши 1 година, а Кевин Джонас се радва на две момиченца. Именно затова един от водещите въпроси към най-малкия брад е кога ще се престраши да направи тази сериозна крачка.

И докато Ник рядко говори за този момент, то Приянка Чопра не се поколеба да сподели желанията си. Актрисата даде интервю пред Sunday Times, в което се пошегува, че е готова да отгледа цял отбор по крикет (който се състои от 11 играчи). „Разбира се, че искам деца. Ще родя толкова, колкото мога да отгледам“, вече сериозно заяви Чопра.

Ник и Приянка се женят през 2018 година, а съвсем наскоро актрисата сподели снимка на двамата по време на разходка, за да отбележи две години от специалното събитие. „Честита втора годишнина на любовта на живота ми“, написа тя през декември в Instagram. Допълни, че Ник е винаги до нея и той е нейната сила, слабост и абсолютно всичко. Изпълнителят върна жеста, публикувайки снимка от сватбата и написа, че от две години е женен за най-прекрасната жена на света.

Звездната сватба се състоя през декември, само четири месеца след годежа. Двойката организира празненство, което продължи няколко дни в Индия. Всичко започна със сватба по западните традиции на 1 декември, след което бяха почетени и обичаите в родината на Чопра. Бащата на Ник Джонас венча съпрузите, които си размениха специално направени златни халки.

В интервюто си Чопра говори и за последната година и как тя и съпругът ѝ са преминали през изолацията. „Карантината ни даде възможност да прекараме повече време заедно, за което съм благодарна. Кариерите и на двама ни възпрепятстват да бъдем един до друг за дълъг период от време“, споделя тя пред Sunday Times.

Актрисата допълва, че е щастлива от факта, че е намерила човек, на когото винаги може да разчита.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари