IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона разходи младото си гадже из цяла Африка

13 януари 2021 17 50

Звездата посети пет държави за три седмици, въпреки строгите забрани за пътувания

БГНЕС

Мадона посети пет държави само за три седмици, въпреки строгите забрани за пътувания заради пандемията от Covid 19. Суперзвездата измина повече от 11 700 мили в рамките на три седмици, подарявайки си екстравагантно зимно бягство из континента Африка.

62-годишната певица отлетя на пътешествието си в компанията на младото си, 26-годишно гадже – танцьора Ахламалик Уилямс и на пет от шестте си деца. От компанията липсва само 24-годишната ѝ дъщеря Лурдес Леон, родена от връзката ѝ с хореографа Карлос Леон.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna Fan (@madamex84)

В компанията на Мадона са синът ѝ Роко от брака ѝ с британския режисьор Гай Ричи, както и осиновените ѝ деца – Дейвид Банда, Мърси Джеймс и близначките Естер и Стела.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna Fan (@madamex84)

Мадона и антуражът ѝ първо отлетяха от Лос Анджелис до Лондон, където прекараха Бъдни вечер, след което всички отлетяха за Малави в края на декември – чрез междинно кацане в Асуан, Египет.

След това те прекараха една седмица в Малави, срещайки се с президента Лазар Чаквера, смесвайки се с местните жители и посещавайки болницата, която Мадона основа. И четирите осиновени деца на поп дивата са родени в Малави.

След това, миналата сряда, всички отлетяха за Кения, където бяха на сафари. Източници, близки до Мадона, настояват, че цялата група редовно се тества за COVID-19.

Смята се, че поп кралицата, чието състояние се оценява на 630 милиона паунда, пътува с частен самолет и в компанията на личния си фотограф Рикардо Гомес, който документира почивката ѝ в Африка.

Пътуващите до Малави и Кения не трябва да се поставят под карантина, стига да имат отрицателни тестове за COVID-19.

Мадона сподели зашеметяващо видео, показващо посещението ѝ в племето покот, като тя развълнувано написа: „Посещението на племето покот в долината Баринго беше специален момент за всички нас. Те ни поканиха да танцуваме с тях и споделиха ежедневната им благодарствена молитва.“

Мадона осинови Дейвид през 2006 г., когато той беше на 13 месеца. Роден е в село Липунга, което се намира в Западен Малави, Африка. Мърси също е от Малави, като звездата я осинови през 2007 г., като малката страдаше от малария. Най-малките ѝ деца – Стела и Естер тя осинови от Малави в началото на 2017 г. Те живееха в сиропиталището „Дом на надеждата“ в Мчинджи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

v ( преди 3 години )