IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аманда Байнс отново шокира феновете с вида си

14 януари 2021 17 50

Повод за критика станаха новите ѝ вежди

БГНЕС

След като известно време се изгуби от социалните мрежи, Аманда Байнс все пак се появи в Instagram, за да покаже, че е добре. Но вместо да качи снимка от своя профил, тя го направи чрез този на гаджето ѝ Пол Майкъл.

Макар акаунтът на американеца да е поверителен, феновете на актрисата, която преживя какво ли не през изминалата година, бързо разпространиха нейното най-ново селфи, споделено в историята му. На него тя се усмихва, позирайки с плътните си вежди.

34-годишната звезда е с черен молив на очите, но снимката в близък план акцентира на дебелите ѝ вежди, нарисувани сякаш с маркер.

„Ужасни са“, „Може би е била на микроблейдинг, при който се нанася мастило, след което се изтрива“, „Боже мой...“, пишат под селфито, разпространено светкавично и в Twitter.

Аманда Байнс бе активна в социалните мрежи до октомври миналата година, когато показа снимки със своя любим, който ѝ предложи брак точно на Деня на влюбените. Въпреки противоречията между двамата, те все още са заедно. След голямо затишие, наскоро тя се снима с дългата си черна коса в близък план, но мрачната ѝ физиономия притесни нейните последователи.

В началото на 2020 г. звездата от филма „Тя е пич“ започна лечение. Тогава тя призна, че има психични проблеми и злоупотребява с алкохола. След като за известно време бе с розова коса, Байнс я смени с черна. Сега феновете ѝ очакват да ги изненада отново с нова прическа и се надяват най-сетне тя да изплува от черната дупка, в която е попаднала.

КоментариКоментари