IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лолита Османова до Григор Димитров в Мелбърн

18 януари 2021 17 40

Красавицата пристигна там въпреки карантината на българина

БГНЕС

Григор Димитров вече е в Мелбърн, където ще участва в Australian Open и един от турнирите от веригата на АТР. След като му бе наложена задължителна карантина заради мерките на местните власти и стана ясно, че не може да тренира с наставника си Данте Ботини, българинът получи подкрепа от своята нова приятелка. От профила на Лолита Османова в Instagram става ясно, че тя вече е в австралийския град, за да бъде по-близо до него. Но ще успее ли да го види въобще в следващите няколко седмици?

Красавицата сподели една снимка в своята история, на която се вижда хотелската ѝ стая.

До края на януари българинът може да напуска мястото, в което е отседнал, само за тренировки на корта. За целта ще се движи по специални коридори и ще пътува в автомобили, които минават през строга дезинфекция. Освен това с него ще бъде само Давид Гофен, защото другият му треньор е пътувал в един самолет с болни от коронавирус. Това поставя въпроса защо Османова е в Мелбърн, след като няма как да се доближи до Димитров?!

Според някои фенове, Гришо и гаджето му може да се срещат тайно, според други, рускинята все пак иска да окаже морална подкрепа на приятеля си и да бъде сред публиката на предстоящите му мачове.

„Мечтите са с твърде голям размер, за да може да пораснем в тях“, пише Лолита към една от последните си снимки в Instagram. Там тя си е направила и втори профил, но с друго име – Рейна Долорес.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари