IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Въпреки времето – Михаела Филева се качи на връх Камен дел

18 януари 2021 14 50

Певицата в планината при минусови температури

БГНЕС

Когато човек иска да бъде сред природата и се движи, нищо не може да го спре. Това доказва певицата Михаела Филева, която през уикенда се качи до връх Камен дел.

Въпреки лошото време и предупрежденията на синоптиците да не ходим в планината, ако не сме добре подготвени за метеорологичната обстановка, изпълнителката и половинката ѝ са решили да се разнообразят, като отидат на Витоша.

Филева сподели във Facebook няколко снимки от похода ѝ, от които разбираме, че температурата навън е била минус 17 градуса. Но тя и приятелите ѝ не се отказали да стигнат до самия връх, по пътя за който запечатали с камерите си уникални зимни картини.

„Лятото е трудно да се изкачи..., а вие на минус 17... бравос“, „Малеее. Опасни сте. Машини. Калявате се здраво“, „Аз на тази температура само няма да мога да дишам. За това се намъквам в пещери“, коментират последователи на певицата.

Изпълнителката на песента „100 на 100“ е запалена по планинарството от няколко години, като с гаджето си често обикаля из различни места в страната.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари