IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеймс Ърл Джоунс на 90: Чувствам се прекрасно

20 януари 2021 10 40

Актьорът заяви, че се е поглезил с любимата си ягодова торта

Снимка: Getty

Джеймс Ърл Джоунс вече официално е член на клуб 90!

В неделя, 17 януари, актьорът навърши 90 години и разкри как е отпразнувал големия ден. „Направих изключение и си позволих парче от любимата си ягодова торта“, казва той пред USA Today. Джоунс е организирал малко празненство в дома си в Ню Йорк, на което са присъствали само най-близките му хора. Той заяви, че ще продължава да играе докато може, въпреки преклонната си възраст.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chase King (@itskingsworld)

„Поглеждайки назад към кариерата си, съм горд от работата си и от постиженията. Обичам да остарявам и да помъдрявам. Чувствам се прекрасно и съм благодарен за всичко“, допълва актьорът. Според него, за да може да продължаваме напред с живота си, трябва първо да се научим да обичаме и да уважаваме другите. Именно това му е било желанието тази година – хората да бъдат по-добри с околните.

За любимите на дрезгавия глас на Джоунс, имаме добри новини. Той ще се появи в комедията Coming 2 America, която е продължение на класиката от 1988 година с Еди Мърфи. Филмът ще бъде пуснат през март месец в платформата Amazon Prime. За ролята си на крал Джафи Джофър, актьорът казва, че е една от любимите му и винаги се наслаждава, когато се види на екран.

„Работата ми с Еди Мърфи винаги е била невероятно преживяване. Неговата отдаденост и страст към всеки проект са наистина вдъхновяващи. За мен означава много, че мога да бъда част от такъв проект“, казва Джоунс пред списание People.

Coming 2 America ще направи своята премиера на 5 март в Amazon Prime.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари