IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По стъпките на мама: Блу Айви повтори танц на Бионсе

20 януари 2021 10 50

9-годишното момиченце редовно посещава класове с хореографи

Снимка: БГНЕС

9-годишната дъщеря на Бионсе многократно се е появявала на сцената с известната си майка и дори се е опитвала да изпълнява номера с нея. Сега Блу Айви е професионална танцьорка, редовно посещава класове с хореографи.

Самата певица рядко показва наследниците си в Instagram, но майка ѝ обича да го прави. Тина Лоусън публикува в социалната мрежа кратко видео с танцуващата внучка и отбеляза, че движенията ѝ много напомнят танца на леля ѝ, певицата Соланж Ноулс.

Момичето изпълни песента на Сиара Gimmie Dat. „Това е Блу, но се кълна, че танцува като Соланж, когато беше на нейната възраст“, написа гордата баба под видеото, което вече е гледано над милион пъти.

Но феновете на Бионсе не се съгласиха с изявлението на майка ѝ. Те казаха, че движенията на Блу много приличат на тези, изпълнявани на сцената от съпругата на Джей Зи. „Когато просто не можете да се движите по друг начин, защото майка ви е Бионсе“, пишат те под видеото.

Блу Айви е най-голямото дете на Бионсе и Джей Зи. Двамата са родители още на близнаците Руми и Сир, които са на 3 години. За таланта на Блу Айви се говори отдавна, а съвсем скоро стана ясно, че момиченцето е с номинация за „Грами“ в категорията „най-добро музикално видео“.

Детето участва в „Brown Skin Girl“ заедно с майка си и WizKid.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари