IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шокиращи подробности за кореспонденциите на Арми Хамър в Instagram

20 януари 2021 11 00

Актьорът с неприлични видеоклипове

Снимка: БГНЕС

Съвсем скоро излязоха страховити истории около личния живот на актьора Арми Хамър. Според момичета, с които звездата е имал кореспонденция в социалните мрежи, той се е държал неприлично, говорил им е грубо, а също така се намеква, че Хамър е канибал.

Според скрийншотовете, изтекли в интернет, актьорът се подиграва на девойките морално и сам се нарича човекоядец. Някои от любителите на звездата от „Призови ме с твоето име“ дори се нуждаели от психологическа помощ, след като разговаряли с него.

И сега видеоклипове и снимки от затворената страница на Арми в Instagram изтекоха в мрежата. Там за своите приятели Арми публикувал противоречиви видеоклипове с жени. Само 16 души са се абонирали за акаунта, включително момичета, които според потребители на мрежата изглеждат твърде несериозни.

В един от постовете Арми разведе приятелите си на обиколка в хотелската си стая на Каймановите острови, където бил през декември, за да прекара празниците с децата. Актьорът и бившата му съпруга Елизабет Чембърс имат 6-годишна дъщеря Харпър и 4-годишен син Форд.

Във видеото жена по бельо стои на четири крака на леглото и чака той да се качи при нея. В дъното Хамър написал обяснителен текст: „Ами ... бившата ми съпруга отказва да се върне в Америка с децата ми. Така че трябва да се върна на Каймановите острови, което е много тъжно. С изключение на няколко хубави неща. Например отново ще бъда близо до мис Кайман.“

И преди да отиде на островите, Арми трябвало да премине няколко теста за наркотици. Разбира се, той също побърза да сподели това с последователи в своя Instagram.

Хамър се раздели с Чембърс след 10-годишен брак, заради многото му изневери.

След раздялата той бе забелязан в компанията на дъщерята на Брус Уилис и Деми Мур – Румър Уилис. Скоро след това бе уловен в компанията на друга жена – писателката Джесика Енрикес.

Заради скандала около неговото поведение, актьорът изпусна роля във филмов проект, в който щеше да си партнира с Дженифър Лопес. Неговото място може би ще заеме Райън Рейнолдс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари