IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на супермодела Стефани Сиймор почина от свръхдоза

20 януари 2021 17 40

Баща на 24-годишния Хари е милиардерът Питър Брант

БГНЕС

Хари Брант, синът на супермодела от 90-те години Стефани Сиймор, е открит мъртъв на 24 години. Според медиите в САЩ звездният наследник е починал вследствие на случайно предозиране с лекарства, отпускани с рецепта.

24-годишният Хари, който подобно на майка си се изявяваше на модната сцена, се е борил със зависимостта си към наркотиците доста години, пише вестник „Ню Йорк Таймс“.

„Завинаги ще бъдем тъжни, че животът му е прекъснат от тази опустошителна болест. Той постигна много за своите 24 години, но никога няма да имаме шанса да видим колко повече можеше да направи. Хари не беше просто наш син, той също беше прекрасен брат, обичащ внук, любим чичо и грижовен приятел. Той беше креативна, любяща и мощна душа, която внесе светлина в сърцата на толкова много хора. Той беше наистина красив човек отвътре и отвън“, се казва в официалното изявление на семейството.

Освен син на Стефани Сиймор, Хари е наследник на милиардера Питър Брант. Той и брат му Питър-младши често бяха засичани на различни събития на червения килим, както и на множество модни ревюта. Хари също така е бил засичан в компанията на много големи звезди през годините.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harry Brant (@harry_brant)

По време на карантината Хари използва творческия си талант, за да пише за списание Interview. Именно за това издание той разговаря с модния дизайнер Марк Джейкъбс на тема „Защо мъжете също трябва да носят грим“.

„За мен носенето на грим е почти като усещане за броня, което може да се използва по какъвто начин искам, като напълно трансформираща форма на себеизразяване“, казва Хари в статията. Самият той почти винаги се появяваше с грим на светските събития. Двамата с брат му дори имат козметична унисекс линия – гримове, в тандем с марката MAC.

52-годишната Стефани завинаги ще бъде запомнена и с връзката си с Аксел Роуз, от групата Guns N' Roses. Тя е звезда в хита на групата – November Rain.

Освен двама сина, Сиймор и 74-годишният Брант имат и 16-годишна дъщеря от брака си. През 2009 те бяха напът да се разведат, но през есента на 2010-та се събраха. През 2014-та година Стефани беше арестувана за шофиране след употреба на алкохол.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари