IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тифани Тръмп се сгоди, докато татко ѝ се стяга за живот след Белия дом

23 януари 2021 12 00

Добра новина от малката дъщеря на Доналд Тръмп в този турбулентен за фамилията период

БГНЕС

По-малката дъщеря на Доналд Тръмп – Тифани, обяви официално своя годеж, точно когато татко ѝ стяга куфарите да се сбогува с Белия дом и да започва живота си наново. Тифани е дете на Доналд от краткия му втори брак с модела Марла Мейпълс. По време на мандата на баща си Тифани сякаш остана в сянката на по-голямата си сестра – Иванка, която имаше доста по-сериозна роля в политиката.

27-годишната блондинка ще се омъжва за своя приятел Майкъл Булос. В прощално съобщение от Белия дом, във вторник, Тифани обяви годежа си, точно един ден преди баща ѝ да напусне поста си на президент на САЩ.

Това е турбулентен период за фамилия Тръмп, тъй като Доналд беше изправен пред безпрецедентен втори процес за импийчмънт и регистрира ниски оценки на одобрение след смъртоносните бунтове на негови поддръжници на Капитолия.

Доналд Тръмп и децата му ще продължат живота си във Флорида, където той е собственик на клуб Mar-a-Lago, съобщава списание People.

На сбогуване Тифани написа следното в Instagram: „За мен беше чест да отпразнувам много важни събития, исторически поводи и да създам спомени със семейството си тук, в Белия дом, не по-специални от годежа ми с невероятния ми годеник Майкъл! Чувствам се благословена и развълнувана за следващата глава от живота си!“

Тя сподели в социалните мрежи и снимка заедно с Булос, на която двамата се усмихват близо до розовата градина на Белия дом. „Сгодих се за любовта на живота ми!“, написа годеникът ѝ в собствения си профил в Instagram. Булос е син на богато семейство с бизнес в Нигерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари