IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли Сайръс иска да излиза само с момичета: Те са много по-секси

23 януари 2021 13 30

Тя заяви, че от мъжките тела единствено стават хубави скулптури

Снимка: БГНЕС

Майли Сайръс говори още по-открито за сексуалността си.

В скорошен епизод от подкаста Call Her Daddy, 28-годишната изпълнителка разкрива дали предпочита мъжко или женско тяло. Тя заяви, че смята да започне да се среща само с дами, защото те са по-секси и всеки го знае. „Можем да се съгласим, че мъжките тела служат единствено за красиви скулптури. Иначе не съм заинтересувана“, споделя Сайръс в интервюто.

Тя допълва, че женските извивки са много по-привлекателни, а хомосексуалните връзки ѝ изглеждат по-смислени. „Ако бъда с жена, съм напълно съгласна тя да се грижи за мен, да е по-успешна от мен и да бъде по-богата от мен. Това е напълно нормално“, казва звездата. Смята, че тези взаимоотношения не биха били приети между мъж и жена, защото повечето господа не искат дамата до тях да печели повече или да бъде по-успешна от тях.

След развода си с Лиъм Хемсуърт, Майли говори открито за своя любовен живот и експериментите, които прави със сексуалността си. През декември тя разкри детайли около раздялата си с актьора, която беше финализирана в началото на 2020 година. Сайръс заяви пред Хауърд Стърн, че все още обича Лиъм и винаги ще го обича, но между тях е имало много пречки, които не са могли да преодолеят.

Изпълнителката признава, че нито един от двамата не е вярвал, че някога ще се оженят. Все пак, мисълта започва да се прокрадва в главата им, когато губят дома си в Малибу заради пожарите преди две години. „Просто се държах за онова, което ми беше останало от къщата, и това беше той“, споделя Сайръс. Тя говори и за любовния си живот по време на пандемия и как е намерила начин да бъде близо до хората въпреки изолацията. Миналата година Майли започна връзка с Коди Симпсън, с когото прекараха голяма част от карантината заедно, но се разделиха след 10 месеца.

Звездата заяви, че разчита на интимности по телефона, като по този начин се предпазва от коронавируса, но в същото време си прекарва чудесно. „Със сигурност няма да направя нещо, което е безразсъдно за мен и за другите. Просто е немислимо как някакви хора не спазват правилата и не се пазят“. Майли добави, че обича всякакви хора и може да бъде във връзка с човек от какъвто и да е пол.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари