IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как са се разделили Бен Афлек и Ана де Армас?

23 януари 2021 16 30

Двамата взели решението по телефона

Как са се разделили Бен Афлек и Ана де Армас?

Въпреки че преди време се заговори за проблеми във връзката между Бен Афлек и Ана де Армас, техните фенове вярваха, че двамата ще успеят да скрепят отношенията си.

Вече е ясно, актьорите продължават по различни пътища. 48-годишният Бен Афлек и 32-годишната Ана де Армас бяха заедно почти година. Актьорът и режисьор дори запозна половинката си със своите деца от брака му с Дженифър Гарнър.

Според запознати актьорите се разделили по телефона заради различни идеи за съвместното им бъдеще. Носителят на „Оскар“ не искал да създава ново семейство, тъй като вече отглежда три деца с Гарнър, но звездата от филма „Вземи ножове“ все още няма наследници.

Когато новината за новия му статус изтече в мрежата, Бен безсрамно се отърва от картонен плакат на бившата си любовница, който той показа още през лятото. Тогава Ана, заедно с децата на Афлек – 15-годишната Вайълет, 12-годишната Серафина и 8-годишният Самуел – играеха заедно. Сега хартиената Армас се озова в кошчето.

Все още никой от знаменитостите не е коментирал раздялата. Ана само намекна за промяна в живота си с новата си прическа. Някои източници от близкия кръг на двойката отбелязват, че Лос Анджелис може да е причина за разногласията. Кубинската звезда не е искала да бъде обвързана с този град, но Бен не е могъл да го напусне, защото децата му живеят в него. Техни близки уверяват, че двамата са запазили добрите си отношения един към друг.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари