IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дуа Липа коментира слуховете за бременността

23 януари 2021 21 00

„Тези емотикони...“, пошегува се звездата

Снимка: БГНЕС

25-годишната Дуа Липа даде да се разбере за предстоящото ново попълнение в семейството, за което всички говориха миналата седмица.

Факт е, че попзвездата публикува в социалните мрежи горещи снимки от ваканцията си и остави еднозначни емотикони. И въпреки че тонизираната фигура на певицата говореше за обратното, мнозина помислиха, че нещо се случва при нея.

„Обичам да избирам на случаен принцип малки емотикони като бебешко шише, ангелче и искри. Произволно. Не обмислих всичко, публикувах и след това влязох в коментарите и там някой попита дали съм бременна. Гледам снимката, коментара, снимката, коментара – разбира се, бременна ли изглеждам?“, коментира ситуацията Дуа Липа в шоуто на Джими Кимъл. - Боже, тези емотикони са станали такъв трън в ***. Нека бъдем ясни: не съм бременна.“

Изпълнителката има щастлива връзка с Ануар Хадид – модел и по-малък брат на Джиджи и Бела повече от година. Звездите не бързат да се женят и да имат деца, но по време на карантината те увеличиха „семейството“ си с очарователно кученце на име Декстър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари