IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принцеса Шарлийн отговори на критиките за късата ѝ прическа

21 януари 2021 14 50

„Това е моят избор“, коментира тя

БГНЕС

В края на декември миналата година принцеса Шарлийн събра погледите на папараците, раздавайки коледни подаръци на децата в Монако. Но вместо да се радват, някои деца, а и доста родители, се стреснаха от нейната нова визия. Подстригана твърде късо, приличаща на пънкарка, тя правеше странни физиономии на камерите. Почти месец след това тя коментира, че въпреки критиките за косата ѝ, тя се харесва.

След първоначалното му учудване, принц Албер Втори харесал промяната в прическата на жена си. Това казва тя в интервю за френското списание Point de Vue, изтъквайки, че той не се меси в това как да се подстригва.

Шарлийн, която ще направи 43 години съвсем скоро, посочва, че отдавна искала да види косата си в стил пикси, като обръсне част от нея.

„Тази прическа беше моето решение... Изглежда, че предизвика всякакви коментари“, споделя още принцеса Шарлийн.

Бившата плувкиня посочва, че тя има по-нетипична за принцесите коса, която предпочита да държи по-къса. „Разбира се, от всички членове на кралските семейства, аз вероятно съм тази, която е изпробвала най-различни прически и ще продължа. Това е моят избор“

Шарлийн е категорична, че била подготвена за неодобрението на хората, но в тези трудни времена като днешните, да търсиш сметка на някого за това как се е подстригал, е несериозно.

„Има много по-важни теми, които заслужават нашето внимание“, завършва съпругата на принца на Монако.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари