IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бориса Тютюнджиева показа бебето си

21 януари 2021 14 40

Красивата брюнетка роди преди около два месеца

Снимка: Kristina Paukshtite from Pexels

Бориса Тютюнджиева стана майка изненадващо през ноември 2020 година. Тя до последно криеше бременността си като показа наедрялото си коремче в края на деветия месец. Досега красивата брюнетка не беше показвала бебето си, като след раждането тя сподели кадър само на неговите крачета.

Бориса не е уточнявала и подробности, нито около раждането, нито пък е казвала какъв е полът на първородното ѝ дете.

От новата ѝ публикация в социалните мрежи Instagram и Facebook се вижда обаче, че тя е станала майка на момиченце. Бориса е споделила кадър, на който е гушнала бебенцето, което пък е облечено в бледорозова дрешка.

Под кадъра Тютюнджиева е написала: „Как сте, сладурчета????!! Хубав ден от мен.“ Очевидно майчинството се отразява добре на бившата приятелка на Андрей Арнаудов.

От кадъра се вижда, че тя е в добро настроение и че изглежда перфектно, като лицето ѝ е без видими следи от умора. Забелязва се, че сексапилната красавица е възвърнала и добрата си форма, тъй като изглежда невероятно в спортния си екип на Max Mara.

Засега в публичното пространство не е ясно кой точно е бащата на новородената дъщеря на Бориса, но се знае че е млад бизнесмен като двамата са сгодени от 2018 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари