IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бен Афлек и Ана де Армас поддържат връзка след раздялата

21 януари 2021 17 50

Двамата си остават приятели

Снимка: БГНЕС

Преди дни стана ясно, че една от най-обсъжданите в днешно време двойки на Холивуд се е разделила. Бен Афлек и Ана де Армас не са потвърдили новия си статус, но всичко подсказва, че вече не са заедно. Звездата от новия „Джеймс Бонд“ отлетя при семейството си в Куба, а носителят на „Оскар“ хвърли картонено копие на бившата си любовница в кошчето...

Източник на списание People отбеляза, че Ана и Бен са се разделили с положително отношение един към друг: „Приятелството им не е приключило. Продължават да общуват редовно. Бен прекарва много време с децата. Продължава да работи върху себе си“.

Заедно с бившата си съпруга Дженифър Гарнър, Афлек отглежда трима наследници – 15-годишната Вайълет, 12-годишната Серафина и 8-годишната Самюел. Актьорът живее в съседство с децата си и бившата си съпруга, за да може да ги посещава всеки ден. Според слуховете това е била една от причините за раздялата му с Ана. Звездата обича да пътува, но Бен не може да напусне Лос Анджелис за дълго време.

Бившите влюбени се срещнаха на снимачната площадка на филма „Deep Water“, чиято премиера е планирана за август. Феновете на звездите се чудят как ще се държат на червения килим. Приятелите на Афлек и Де Армас обаче вярват, че двамата все още могат да възобновят романа си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари