IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джош Хартнет стана баща за трети път

22 януари 2021 15 00

Бебето се родило в края на 2019 година

Снимка: БГНЕС

Джош Хартнет вече е горд баща на три деца.

В ново интервю за Mr. Porter актьорът от „Пърл Харбър“ потвърди щастливата новина. Той заяви, че бебето се е родило в края на 2019 година. Въпреки че вече е минало повече от година от раждането, никак не сме изненадани, че Хартнет успя да запази щастието си в тайна. Звездата рядко говори за личния си живот, а и напуска Холивуд рано през кариерата си, въпреки огромния талант и красивото си излъчване.

Джош и дългогодишната му приятелка Тамсин Еджъртън се срещат на снимачната площадка на филма The Lovers и стават родители за първи път през 2015 година. Две години по-късно семейството им се увеличава с още едно детско попълнение. В интервюто си за Mr. Porter Хартнет казва, че има проекти в Холивуд, с които се гордее, но нищо не може да се сравнява със семейството му.

„Това, с което се гордея най-много е, че съм баща на три деца, имам прекрасна връзка с партньорката си и прекарваме чудесно времето си заедно“, казва той пред списанието. Въпреки че напуска Холивуд, Джош продължава да приема роли, но в по-нискобюджетни филми и внимателно избира героите, в които ще се превъплъти.

Хартнет става известен през 90-те години, но след това си взима дълга почивка от киното, за да се фокусира върху личния си живот. Той дори отказва ролята на Супермен, за което не съжалява. „По това време бях наясно, че трябва да откажа. Имах предложения от известни режисьори, а Супермен беше риск. Да, предложиха ми много пари, но не мислех, че това трябва да ми е водещия мотив“, казва актьорът.

Той добавя, че финансовите средства са нож с две остриета. Освен че предлагат множество възможности, те могат да те завлекат в дупка, от която трудно да се измъкнеш. „Виждал съм как много хора се давят в собствените си пари“. Правейки премерени избори в кариерата си, Хартнет постига личното щастие, към което винаги се е стремял.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари