IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Орландо Блум трогателно подкрепи Кейти Пери след изпълнението ѝ за Джо Байдън

22 януари 2021 14 40

„Горд съм и плача от радост“, коментира актьорът

Орландо Блум трогателно подкрепи Кейти Пери след изпълнението ѝ за Джо Байдън

Кейти Пери се представи грандиозно на финала на концерта в чест на встъпването в длъжност на Джо Байдън за президент и Камала Харис за вицепрезидент на САЩ.

На фона на епичната заря, 36-годишната попзвезда изпълни най-големия си хит „Фойерверк“, като развълнува много зрители до сълзи. Дори годеникът на Кейти, 44-годишният Орландо Блум, призна, че не успял да сдържи емоциите си.

„Един ден едно малко дете ще порасне и ще види как майка му играе роля в исторически момент, който се надяваме да ни излекува и обедини. Горд съм и плача от радост“, написа актьорът, показвайки какво се случва зад кулисите на шоуто. В края на видеото влюбените се целуват трогателно.

Дъщерята на Кейти и Орландо, бебето Дейзи, се роди през август миналата година. По това време знаменитости планираха да се оженят, но пандемията ги принуди да променят плановете си. Досега щастливите родители не са показвали лицето на малката, но са публикували трогателна семейна рамка веднага след нейното раждане.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари