IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристина Ричи сезира съда за домашно насилие от съпруга си

25 януари 2021 09 00

„Страхувах се да спя през нощта“, разказва актрисата

Снимка: БГНЕС

Кристина Ричи се оплака от домашно насилие. 40-годишната актриса се опитва да се предпази от бившия си партньор Джеймс Хердеген, от когото роди сина си Фреди (сега той е на шест години). Кристина Ричи предостави на съда шокиращи снимки от синини и драскотини, останали след сблъсъци със съпруга ѝ.

В делото звездата заяви, че е била подложена на „тежко физическо и емоционално насилие“ от Хердеген, като пред детето са се случвали много от сблъсъците.

Ричи се замисли за развод през декември 2019 г., когато съпругът ѝ я бие и унижава. Няколко месеца по-късно обаче избухна пандемията на коронавируса и неочаквано за себе си актрисата беше заключена с Джеймс в една къща.

„Той ме тероризира 24 часа в денонощието. Страхувах се да спя през нощта“, призна Кристина. След ужасни инциденти през юни (използвани са мебели), звездата се обърна към полицията и накрая успя да избяга от съпруга си.

Съдът уважи искането на Ричи, като забрани на Хердеген да се приближава до нея и нейния син на по-малко от 100 ярда (91 метра). Забраната важи и за семейния домашен любимец.

Джеймс отрича всичко, обвинява съпругата си в злоупотреба с алкохол и наркотици и планира да говори срещу нея в съда.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари