IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Карди Би говори за проблемното си акне в Twitter

27 януари 2021 11 00

Певицата помоли феновете за съвет

БГНЕС

Карди Би е известна с ексцентричния си външен вид. Тя обича да носи екстравагантни тоалети, да сменя перуки в различен цвят и да се снима по бански, без да се срамува от тялото си. Що се отнася до грим, рядко ще я видим без него, а ако това се случи, може дори да не я познаем, защото с него тя е твърде различна. Наскоро обаче рапърката го свали, за да покаже на феновете си, че има проблемно акне.

Певицата говори открито за акнето си в Twitter, като дори помоли феновете си за съвет, защото не може да се справи с него.

„Напоследък имам пъпки и лицето ми е изключително сухо“, казва изпълнителката, според която продуктите, които ползва, не действат.

Карди Би, която качва в Instagram много видеа със своя тежък грим, посочва в другата платформа, че търси препоръки за продукти за акне, черни точки и сухата ѝ кожа.

„Това се случва от около 3 месеца“, коментира още звездата, качвайки снимка на пъпките по лицето ѝ.

Отговаряйки на въпроси на последователки за това какви марки ползва, Карди Би коментира, че дори е пробвала доста известни и рекламирани, но при нея те не са имали добър ефект.

„Не знам дали причината се крие във възрастта или пък липсата на вода“, обяснява още певицата, говорейки за сухотата, която има повече от седмица. По думите ѝ, дори естествените масла, които ѝ предлагат, дразнят кожата ѝ и тя получава сърбеж много лесно.

По-късно Карди Би обясни, че се е консултирала с дерматолог, който ѝ е предписал ретинол, но дори той има странични ефекти.

Разглеждайки последните публикации на рапърката в социалните мрежи, някои нейни почитателки я посъветваха да си даде почивка, в която да не ползва никакъв грим, за да може порите ѝ да не се замърсяват, а да дишат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари