IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гала предизвика фурор в социалните мрежи

27 януари 2021 08 40

Телевизионната водеща разходи котката си в прозрачна розова раница

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Гала предизвика истински фурор в социалните мрежи Facebook и Instagram. Телевизионната водеща на предаването „На кафе“ сподели няколко свои снимки, на които се вижда как разхожда котката си в специална розова раница. Общо в двете социални медии блондинката е събрала над 15 хиляди харесвания на тази своя публикация. Наред с харесванията стотици последователи на Гала са направили и коментар на очарователните ѝ снимки.

Повечето хора са изразили възхищението си към доброто хрумване на блондинката да поразходи котето си на чист въздух, в планински район, и то в специална раница за целта, на която има дупки за въздух и изцяло прозрачен гръб, от който домашният ѝ любимец може да се радва на околния пейзаж.

Разбира се, намерили са се и доста критици, които заявяват, че тв звездата едва ли не мъчи котката, слагайки я в това тясно пространство. Самата Гала е отговорила на някои от т. нар. хейтъри, че всъщност нейното животно обича тази раница и само влиза в нея, с надеждата да бъде разходено.

Гала е написала до поста си: „На всички загрижени за здравето и комфорта на моята котка – благодаря! Това е раница за котки. Щом я види, Баудолино влиза в нея и не мърда оттам, докато не тръгнем на разходка. Когато се приберем, дълго време се навърта около нея, с надеждата пак да излезем. Аз прочитам в тези знаци желание и удоволствие за котката, тези от вас, които смятате, че е мъчение, може би нямате домашен любимец.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари