IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парис Хилтън иска близнаци от инвитро

27 януари 2021 17 40

Подлага се на изкуствено оплождане след съвет от Ким Кардашян

БГНЕС

Парис Хилтън, която в средата на февруари ще стане на 40 години, е започнала да посещава репродуктивни специалисти, за да се възползва от метода инвитро. Звездата се надява скоро да зачене с близнаци.

Известната актриса, певица и манекенка била посъветвана от Ким Кардашян, с която са много близки, да не чака, а да се подложи на стимулация и по този начин да роди не едно, а две деца.

Освен че няма търпение да мине под венчило със своя годеник Картър Реум, Хилтън вече иска по-скоро да стане майка. По думите ѝ, двамата отдавна вече мислят за деца.

В интервю за подкаста The Trend Reporter With Mara, Парис посочва, че иска да има истински живот, което за нея означава семейство и наследници.

„Наистина вярвам, че да имаш семейство и деца е смисълът на живота“, обяснява още тя.

По думите на 39-годишната звезда, досега тя е търсила подходящия човек, но вече го има до себе си и може спокойно да отвори нова страница.

„Направихме ин витро, така че да мога да избера близнаци, ако искам. Всъщност Ким ми каза за това. Дори не знаех нищо за процедурата“, коментира още Хилтън.

Парис и Картър Реум, който е на нейната възраст, са заедно от 2019 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари