IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес коментира слуховете, че е с ботокс

3 февруари 2021 10 40

Звездата разказа каква е тайната на нейната вечна младост

Снимка: БГНЕС

Съвсем скоро на Дженифър Лопес се наложи да отговаря на въпроси в социалните мрежи дали си слага ботокс. Певицата отрича да си е правила подобни корекции, но мнозина не ѝ повярваха.

51-годишната певица обясни защо е решила да влезе в противоречие с последователите си в мрежата, които от време на време я обвиняват, че манипулира външния си вид.

Наскоро видео, в което Джей Ло възхвалява маската на своята козметична марка, предизвика възмущение в социалните медии. Скептиците помолиха звездата да не лъже и честно да говори за многобройни посещения при козметик и вероятно пластичен хирург.

Коментарът на Лопес не остана незабелязан. В интервю за списание People Дженифър коментира реакцията си: „Не осъждам никого. Ако искате си инжектирайте ботокс или инжекции, за бога! Но не искам хората да лъжат за мен и да казват: „Тя се опитва да убеди всички, че това нещо помага.“ Аз ви казвам какво ми помага. Моля, не ме наричайте лъжкиня. Нямам причина да лъжа. Бях доста честна за всичко, което се случи в живота ми.“

„Мислех, че трябва да изясня всичко, но любезно“, добави певицата. „Една от основните ми тайни за красота е, че се опитвам да бъда мила с другите хора и да подкрепям други жени.“, допълни звездата.

Певицата добави, че поддържането на формата ѝ струва много усилия, включително това, че е спряла консумацията на кофеин и алкохол.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари