IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На 53 години – Памела Андерсън още вярва в любовта, омъжи се

1 февруари 2021 14 40

Новият съпруг е бодигардът ѝ

Снимка: БГНЕС

Памела Андерсън сподели неочакваната новина в интервю за DailyMail. Актрисата се омъжила за своя бодигард Дан Хейхърст. Сватбената церемония се състояла около Коледа в имението на Андерсън във Ванкувър, Канада.

„Това беше същото място, където родителите ми са се венчали, които все още са заедно, така че се чувствам сякаш току-що затворих кръга“, казва тя. „Сега всеки ден е като меден месец.“

Според звездата техният роман е започнал да се развива бързо по време на самоизолацията почти веднага след развода ѝ с предишния ѝ съпруг, 74-годишния филмов продуцент Джон Питърс. Този брак продължи само 12 дни.

„Аз съм точно там, където трябва да бъда – в обятията на човек, който наистина ме обича“, коментира сега звездата.

За Андерсън този брак е шести, тъй като актрисата се омъжи два пъти за продуцента Рик Саломон. Най-дълго звездата беше съпруга на актьора и музикант Томи Лий, от когото има двама сина. Тя бе сгодена и за модела Маркус Шенкенберг, въпреки че двамата така и не сключиха брак. С Кид Рок бракът им просъществува само година.

Памела Андерсън бе заподозряна в афера и с Джулиан Асандж, основателя на „Уикилийкс“, когото тя посещаваше няколко пъти, докато той се приютяваше в еквадорското посолство в Лондон, за да не бъде екстрадиран в САЩ. Актрисата и модел отрича връзка с него. След последния си злополучен брак с Питърс, тя все пак заяви, че е романтична и винаги ще търси любовта.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари