IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Направи си сам: Гери Халиуел сама си отряза бретона

3 февруари 2021 09 00

Преди нея и Джеси Джей направи същото

БГНЕС

Гери Халиуел отряза собствената си коса, оформяйки си интересен бретон и може да се каже, че се е справила страхотно. Британската попзвезда е решила да се сдобие с нова прическа, въпреки т. нар. локдаун в Англия, който остави фризьорските салони на Острова затворени.

Бившата певица от групата Spice Girls дебютира новата си визия в Instagram, заедно със своя детска снимка, на която е със същата прическа. „Направи си сам бретон! Плъзнете надясно и ще видите как съм изглеждала, когато бях на 3“, написа до снимката червенокосата Гери, известна и с прякора си Джинджър Спайс.

Със сигурност може да се каже, че Халиуел доста добре се е справила като фризьор. Нейната бивша колежка от групата – Мел Си (Спорти Спайс) е харесала новата визия на Гери, коментирайки с думите: „Обичам тази визия!“

Отрязването на собствен бретон у дома вероятно не е най-добрата идея, защото много неща могат да се объркат и после дълго време да чакате косата ви да израсте. Но все пак, ако се поддадете на желанието си да се подстрижете сами и да спестите пари за фризьор, то намерете си подходящо видео в интернет и следвайте съветите на специалистите.

Наскоро и друга британска певица си отряза косата сама у дома. Става въпрос за Джеси Джей, която също сподели видео как се фризира сама в профила си в Instagram. Освен бретон Джеси си оформи сама и по-къса прическа в стил боб, която доста ѝ отива.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари