IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Красивата дъщеря на Стив Джобс порасна и си хвана гадже – певец

6 февруари 2021 21 00

Ив Джобс се изявява като модел и излиза с певеца Хари Хъдсън

БГНЕС

Дъщерята на Стив Джобс – Ив Джобс вече е красива и млада дама и си има талантлив приятел. Наследницата на покойния създател на технологичния гигант Apple, излиза с певеца Хари Хъдсън.

Най-малката дъщеря на Джобс е на 22 години, работи като модел и се занимава от години с конен спорт. Тя обяви официално връзката си с 27-годишния Хари Хъдсън в Instagram като двамата споделиха поредица от свои снимки, направени на брега на Калифорния.

Ив е най-малката дъщеря на Стив Джобс и съпругата му Лорън Пауъл, с която имат още една дъщеря и един син. Ив наскоро стартира кариерата си на модел с празничната рекламна кампания на козметичния бранд Glossier.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eve Jobs (@evecjobs)

Миналата година жълтите медии в САЩ писаха, че тя има връзка с актьора Тимъти Шаламет, като информацията не беше потвърдена. Хари пък е известен с това, че е близък приятел на клана Кардашян-Дженър и е участвал в риалити шоуто Keeping Up with Kardashians. След като стартира кариерата си в млада възраст, той трябваше да спре, след като му беше поставена диагноза лимфом на Ходжкин на 20-годишна възраст, но вече е излекуван.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eve Jobs (@evecjobs)

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари