IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Актрисата Евън Рейчъл Ууд обвини Мерилин Менсън в насилие

3 февруари 2021 17 50

Рокаджията отрича

Снимка: БГНЕС

Още една от бившите приятелки на Мерилин Менсън го обвини в тормоз. Този път става въпрос за актрисата Евън Рейчъл Ууд. 33-годишната звезда от Westworld се обяви срещу 52-годишния рок изпълнител, с когото се сгоди през 2010 г. след тригодишна връзка. Така и не се стигна до сватба. Евън Рейчъл Ууд и Мерилин Менсън се разделиха седем месеца след годежа. През март 2019 г. актрисата призна, че е била жертва на домашно насилие, но не посочи името на мъжа. Сега тя разкри самоличността му.

„Името на моя насилник е Брайън Уорнър, известен още като Мерилин Менсън. Той започна да ме ухажва, когато бях тийнейджърка, и дълги години се отнасяше лошо с мен. Проми ми мозъка и ме принуди да се подчинявам. Писна ми да живея в страх от възмездие, клевета и изнудване. Искам да разкрия този опасен човек, преди да съсипе други животи – написа Ууд. „Подкрепям много жертви, които вече не трябва да мълчат“.

По-рано в социалните мрежи се предполагаше, че актрисата има предвид Менсън, но представителите на музиканта отрекоха обвиненията, опитвайки се да прехвърлят стрелките към други гаджета на Евън.

Менсън веднага реши да коментира ситуацията в социалните мрежи. „Очевидно изкуството и животът ми от дълги години са магнит за подобни скандали, но тези твърдения за мен са ужасяващо изкривяване на действителността“, пише на страницата му в Instagram. Там рокаджията допълва, че интимните му връзки са били изцяло по съвместно желание с „единомислещи партньори“.

До този момент пет жени са обвинили Менсън в психическо, емоционално, физическо и сексуално насилие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари