IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вижте уникалната каравана на Зак Ефрон

6 февруари 2021 18 00

Американският актьор вече нарича Австралия свой дом

БГНЕС

Американският актьор Зак Ефрон възприе доста успешно австралийския начин на живот. Зак замина да живее в Австралия преди около година, за да снима филм. Междувременно си хвана гадже – австралийка (Ванеса Валадарес), сприятели се с известни австралийски актьори като Крис и Лиъм Хемсуърт и като цяло май няма никакво намерение да се завръща скоро в Щатите.

В последната си публикация в Instagram Ефрон показва караваната, в която живее и която е на стойност 140 хиляди долара, наричайки я свой дом.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zac Efron (@zacefron)

Въпросната каравана е на марката Lotus и изглежда 33-годишният Зак я използва безплатно като част от рекламна сделка. Временният дом на колела на Ефрон всъщност е доста луксозен и разполага с удобно двойно легло, кожен диван и кът за сядане, изскачащи телевизори, готварска печка и др. Караваната разполага и с отделна баня и мивка, заедно с душ.

В момента Зак снима филм в Южна Австралия, но иначе живее в района на Байрън Бей, където притежава имот за 22 милиона долара, който купи през септември миналата година.

Зак се запозна с Ванеса в средата на миналата година, като по това време тя работеше като сервитьорка. Нещата между двамата бързо се задълбочиха и те вече живеят заедно.

Братята Хемсуърт също имат каравана Lotus.

Ефрон се премести да живее в Австралия през март миналата година в опит да избяга от пандемията COVID-19 в САЩ. Той обаче толкова хареса новия си живот, че планира да остане там за постоянно и вече прие няколко актьорски роли в Австралия. Миналия месец бе съобщено, че Зак е купил земя в долината Туид (грандиозен район в Нов Южен Уелс където са едни от най-добрите плажове в Австралия) за 2 милиона долара. Очевидно планира да построи свой дом на това място, където с Ванеса да се установят за постоянно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари