IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

19-годишният син на Анджелина Джоли показа специална татуировка

5 февруари 2021 10 40

Мадокс повтори стила на звездната си майка

Снимка: БГНЕС

Анджелина Джоли е известна с любовта си към татуировките. По тялото на актрисата има повече от двадесет рисунки, направени в различни части на света. Например, звездата от филма „Господин и госпожа Смит“ си направи най-голямата татуировка в Камбоджа през 2004 г., след като придоби гражданството на тази страна и прие Мадокс. Също на гърба, 45-годишната актриса попълни координатите на родното място на децата си и будистки молитви.

Най-големият син на Джоли започна да повтаря нейния пример. 19-годишният Мадокс разкри, че вече си е направил първата татуировка. Огнедишащ дракон се е настанил от дясната страна на младежа и много прилича на татуировката на Анджелина на гърба. Факт е, че те са направени в един и същ стил.

Анджелина има татуировки и в чест на бившия си съпруг Брад Пит. След трудна раздяла с него обаче тя не се отърва от татуса. Това е удивителен факт, тъй като след развода с Били Боб Торнтън, актрисата веднага се отърва от символите на тялото си, посветени на бившия ѝ съпруг.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари