IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Благой Георгиев и Златка Райкова са в Дубай за седмицата на влюбените

9 февруари 2021 15 00

Двамата вечеряха в един от най-актуалните ресторанти в столицата на емирството

БГНЕС

Златка Райкова и любимият ѝ мъж – ексфутболната звезда Благой Георгиев за пореден път посетиха любимата си дестинация – Дубай. Влюбената двойка се намира в столицата на емирството точно в седмицата на Свети Валентин. Благо и Златка са се снимали в актуалното заведение CÉ LA VI, което се намира в хотел Address Sky View.

Зашеметяващото място отвори врати в края на 2019-та. То е разделено между съвременен азиатски ресторант, скай бар, клубен салон и тераса с басейн. Барът предлага невероятна гледка, тъй като е на 54-ия етаж на хотела, а освен това се намира до невероятен инфинити басейн, който свързва двете хотелски кули. Именно на този пейзаж, и, разбира се, на фона на небостъргача Бурдж Халифа, са се снимали и Георгиев и Райкова.

Ослепителната плеймейтка е споделила няколко впечатляващи кадри от романтичната вечер с бащата на сина си, които е коментирала единствено с думите „Love in the sky“ (Любов в небето). Очевидно е, че двамата са на романтична вълна. Засега обаче, слуховете, че двойката очаква второ дете не биха могли да бъдат потвърдени, тъй като стройната фигура на Златка не издава подобна предстояща радост.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари