IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шейлийн Удли и Арън Роджърс се сгодиха

11 февруари 2021 10 40

Новината идва само два дни, след като стана ясно, че двамата са двойка

Снимка: БГНЕС

Шейлийн Удли и Арън Роджърс имат повод за радост.

През уикенда спортистът заяви, че е сгоден по време на речта си в събитието „NFL Honors“. Тогава той прие награда за “Най-полезен играч“ и благодари на годеницата си за подкрепата. Тогава обаче Роджърс не разкри името на дамата до него, но няколко дни по-късно стана ясно, че това е актрисата Шейлийн Удли.

След изненадващата новина за годеж, източник споделя пред E!News, че двойката няма търпение да започне съвместния си живот. „Искат да се оженят колкото се може по-бързо“, казва той. Засега обаче влюбените ще трябва да почакат, ако искат да направят голяма сватба, тъй като в Америка все още има ограничения, наложени заради разпространението на коронавируса.

Източникът допълва, че Удли и Роджърс са усетили привличане още в първия момент и са знаели, че между тях има специална връзка. „Те знаеха, че тези взаимоотношения се различават от предишните им връзки. Годежът стана бързо, но за близките им, той беше напълно очакван“. В момента двамата влюбени поддържат отношенията си от разстояние, тъй като спортистът е в Уисконсин, а актрисата снима нов филм в Монреал. Това обаче не пречи по никакъв начин на любовта им, като източник споделя, че двамата са прекарали цялата есен заедно и дори са живели под един покрив.

„Тя много го подкрепя в кариерно отношение. Въпреки че има своя кариера и личен живот, тя иска да бъде постоянно с него. През тази година двамата смятат да попътуват заедно и да се насладят на места с по-топъл климат“, казва близък до двойката. Засега Удли все още не е коментирала годежа, като тя се опитва да задържи връзката си далеч от публичното пространство.

Според източник, Шейлийн и Арън са фокусирани върху кариерите си, но говорят постоянно по телефона и се виждат във всеки удобен момент. През септември спортистът сподели малко за личния си живот, като заяви, че вече има жена, която е откраднала сърцето му. „Вече се забавлявам много повече и всичко го дължа на любовта“, казва той.

Преди да се сгоди за Удли, Роджърс беше във връзка с Даника Патрик в продължение на две години. През юли 2020-а стана ясно, че двамата са се разделили. Преди това пък звездата беше заедно с Оливия Мън, но отношенията им приключиха през 2017 година.

Що се отнася до Шейлийн, тя беше свързвана с играча по ръгби Бен Волавола.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари