IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Опра Уинфри си осигури интервю с бременната Меган и принц Хари

16 февруари 2021 14 40

За какво ще си говорят тримата?

Снимка: БГНЕС

Опра Уинфри е позната на целия свят като една от най-добрите водещи в телевизията. Тя е провела хиляди интервюта с най-големите звезди, успяла е да измъкне всякакви пикантни подробности за тях и личния им живот, като в същото време знае къде е границата на допустимото и никога не я прекрачва. Именно затова предаването ѝ се превърна в културен феномен и се счита за най-успешното токшоу в историята на телевизията.

Опра е първата жена в света, която натрупва богатство, измерващо се в милиарди, от водене на телевизионни предавания и продажба на стоки, свързани с този бизнес. Обявена е за най-богатия американец на XX век и единствения милиардер в света от афроамерикански произход.

Благодарение на добрата си репутация и професионализъм, Уинфри трудно получава отговор „Не“, когато кани някого за интервю. Принц Хари и Меган Маркъл също не успяха да ѝ откажат, като стана ясно, че двамата съвсем скоро ще седнат срещу Опра за първото си подобно интервю от 2017 година. От телевизия CBS обявиха, че херцозите ще отговарят на въпросите на водещата в продължение на 90 минути, като предаването ще бъде излъчено на 7 март.

Според телевизията, Опра първоначално ще говори само с Меган, която в момента очаква второто си дете. Разговорът им ще покрива различни теми, включително живота ѝ като кралска особа, брака, майчинството, филантропската ѝ работа и как се справя с живота по време на тези безпрецедентни събития като пандемията от коронавирус. По-късно Хари ще се присъедини към дамите, за да обсъди преместването в Америка и какви са мечтите и надеждите му за бъдещето на неговото растящо семейство.

Опра Уинфри не е непозната за Хари и Меган. Тя беше сред звездните гости на сватбата им през 2018 година. След като херцозите обявиха, че се отказват от кралските си титли и мислят да заживеят в Америка, водещата отрече слуховете, че има нещо общо с това решение. „Меган и Хари нямат нужда от моята помощ, за да разберат какво е най-доброто за тях. Грижа ме е за тях и ги подкрепям във всяко едно решение, което направят“, каза тя пред NBC.

През 2020 година Уинфри използва социалните мрежи, за да покаже какъв коледен подарък е получила от Меган. Херцогинята ѝ беше изпратила специален микс за лате, след което водещата показа как си прави напитката, следвайки инструкциите на Маркъл. Въпреки че Опра не назова по име Меган, тя остави едно М в описанието и допълни, че подаръкът е от нейната скъпа съседка. В момента херцозите на Съсекс живеят в един квартал с Опра.

Преди Меган и Хари да обявят, че се оттеглят от кралските си задължения и привилегии, те попаднаха в медиите заради интервюто си с Том Брадби за документалния филм Harry&Meghan: An African Journey. По време на разговора им Маркъл говори за британската преса и опита да се справи с натиска по време на бременността си с Арчи.

След това херцозите решиха да лимитират медийните си участия и комуникираха с феновете само чрез официалния им профил в Instagram – Sussex Royal.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари