IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кара Делевин и Джейдън Смит са новата холивудска двойка?

16 февруари 2021 14 30

Двамата бяха уловени на романтична среща в Деня на влюбените

БГНЕС

Кара Делевин беше уловена от папараците да целува Джейдън Смит, докато той ѝ подарява огромен букет от червени рози навръх Деня на влюбените – Свети Валентин. Очевидно приятелството между британския модел и американския актьор е минало на друго, по-дълбоко ниво.

22-годишният Джейдън Смит, който е син на холивудската супер двойка Джейда Пинкет и Уил Смит, целуна публично красавицата, която работи за IMG Model. Двамата се познават от 2017 година, когато участваха в общ филм, където играеха влюбена двойка.

Родената в Лондон Кара е известна като пансексуална, като в миналото е имала връзки предимно с известни жени като Майли Сайръс, Мишел Родригес, Сейнт Винсент, Парис Джексън и Ашли Бенсън.

Междувременно, роденият в Малибу Джейдън, е излизал с красавиците Мадисън Петис, Стела Хъджинс, Кайли Дженър, Аманда Стенберг, Сара Снайдер и Одеса Адлон.

Традиционният романтичен жест на Джейдън към Кара беше допълнен с голяма прегръдка и целувка между двамата на улицата в Западен Холивуд, като според феновете на двойката отношенията им са повече от приятелски.

Делевин влезе в ролята на неизлечимо болната тийнейджърка Изабел, която си пада по Дарин (Смит) в романтичната драма на Митя Окорн „Животът след една година“. Филмът е продуциран от известните родители на Джейдън, а пускането му предстои, като премиерата му беше отлагана дълго време, както по технически причини, така и заради пандемията от коронавирус.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари