IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Актьорите от „Игра на тронове“ Роуз Уесли и Кит Харингтън станаха родители

17 февруари 2021 15 00

Двамата влязоха в ролите на дивачката Игрит и Джон Сноу

Снимка: Getty

Кит Харингтън и Роуз Уесли официално са родители!

Актьорите от „Игра на тронове“ посрещнаха първото си дете заедно. Щастливата новина беше потвърдена, след като двамата бяха забелязани в Лондон с бебето преди няколко дни. Говорител на Харингтън също обяви раждането, като заяви, че звездите са се сдобили със син и са „много, много щастливи“.

През септември 2020 година Уесли съобщи, че е бременна, като публикува снимки от официална фотосесия за британското списание „MAKE“. И докато майката не сподели никакви детайли около бебето, тя проговори за това как с Харингтън прекарват времето си у дома. Актьорите притежават имение, в което имат възможност да се наслаждават на чистия въздух без да бъдат притеснявани от папараци или фенове.

Кит и

Снимка: БГНЕС

„Прекрасно е да можеш да се разхождаш и да тичаш на воля. Голяма привилегия е да си заобиколен от зеленина, песните на птички и нашите прекрасни съседи. Много е спокойно“, казва Роуз пред MAKE. Месец по-късно тя отново проговори за бебето, което очаква. Тя заяви, че е много радостна от бременността и няма търпение да посрещне новия член на семейството.

Роуз и Кит се женят през 2018 година, а връзката им започва шест години по-рано. Източник казва, че сватбата е била прекрасна, като гостите са били впечатлени от булката и младоженеца. „Беше ден на любов и празненства, като всички бяха много щастливи“, допълва той пред E!News.

За феновете на „Игра на тронове“ любовта между Уесли и Харингтън беше като подарък от съдбата, след като двамата играят двойка и на екрана. Актрисата влиза в ролята на дивачката Игрит, докато съпругът ѝ беше с по-голяма роля и се превъплъти в Джон Сноу. През 2016 година Кит говори пред италианския Vogue за начина, по който се е влюбил в Роуз. Това се случва, когато двамата снимат втория сезон на сериала в Исландия.

Кит и

Снимка: БГНЕС

Той казва, че това е бил любимият му период, защото „страната е красива, Северното сияние е магическо и именно там се влюбих“. Харингтън добавя, че е много по-лесно да се отдадеш на тези чувства, когато човекът, когото харесваш, играе и любовен партньор на екрана.

КоментариКоментари