IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парис Хилтън днес ще духне 40 свещи на тортата си

17 февруари 2021 17 40

Вижте кои други звезди навършват 40 години през 2021

БГНЕС

Днес, на 17 февруари, милиардерската наследница Парис Хилтън навършва 40 години. Красивата блондинка, която е родена през 1981 г. и е правнучка на хотелския магнат Конрад Хилтън (създател на веригата Hilton), започна кариерата си като скандално парти момиче по различни светски събития, после беше телевизионна водеща, за известно време се изживяваше като диджей, а в момента основно е бизнесдама.

В шикозното общество на Холивуд, подобно и на други членове на влиятелното си семейство, тя влезе в ролята на ослепителна персона и любителка на нощния живот. През 2003г. без нейното съгласие бяха публикувани кадри, предизвикали международна сензация, в които Хилтън прави секс с тогавашния си приятел Рик Саломон.

Интересното е, че Парис беше обявена в „Книгата на Гинес“ от 2007 г. за най-надценената знаменитост в света. Истината е, че тя няма някакъв определен талант, освен че умее да държи вниманието на медиите и феновете, насочено към себе си.

Факт е, че мис Хилтън вече две десетилетия е обект на интерес, успя да спечели милиони почитатели и да превърне имиджа си в империя. Факт е, че тя стана „инфлуенсър“ в социалните медии, преди терминът все още да бъде измислен. Наскоро Парис дори заяви, че се смята за откривателка на селфито.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Парис наскоро обяви, че има големи планове за следващия етап от живота си. Тя не само стартира нов подкаст „Това е Парис“, но и сподели със света, че се е подложила на инвитро процедура, с надеждата да стане майка скоро и то на близнаци – момче и момиче. От една година, израсналата в Бевърли Хилс красавица, е в щастлива връзка с Картър Реум.

Астрален близнак на Парис Хилтън, роден също на 17 февруари, 1981 година, е актьорът Джоузеф Гордън-Левит, познат от филмите „Генезис“, „Дон Джон“ и др.

На 9 февруари британският актьор Том Хидълстън, познат от филмите за Тор, също навърши 40 години. Неговият колега от филмите на Marvel – Крис Евънс, познат като супергероя Капитан Америка също ще навърши 40 през идното лято.

Американският певец Джъстин Тимбърлейк пък духна 40 свещи на тортата си на 31 януари т. г. Неговата бивша половинка и колежка – Бритни Спиърс също ще стане на 40, но в края на годината – на 2 декември.

Други знаменитости, които тази година ще честват или вече са чествали своя 40-годишен юбилей са Бионсе, Рами Малек, Алиша Кийс, Натали Портман, Илайджа Ууд, Никол Ричи, Джесика Алба и Меган Маркъл.

Преди няколко дни 40 години навърши и певицата от групата Destiny's Child Кели Роуланд. Само преди месец тя стана майка за втори път, посрещайки сина си Ноа на бял свят.

В „клуб 40“ през есента на тази година ще влезе и топатлетката на всички времена Серина Уилямс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари