IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новите звездни двойки, които направиха своите Instagram дебюти

18 февруари 2021 14 30

Вижте кои двойки знаменитости обявиха любовта си чрез социалната мрежа

БГНЕС

Напоследък сред знаменитостите е модерно да обявяват връзките си чрез своя обща снимка в Instagram. Миналата година този съвременен метод беше използван от Бен Афлек, Ариана Гранде, Меган Фокс, Нина Добрев, Чанинг Тейтъм и др.

Всички тези звезди направиха отношенията си със своята нова половинка „официални“ именно по този начин. От началото на тази година също вече има доста нови двойки-знаменитости, които обявиха, че са във връзка чрез Instagram.

Така направи и Кортни Кардашян, която обяви любовта си с барабаниста Травис Бейкър като пусна снимка, на която двамата се държат за ръце. Тя е написала до снимката думите: „Когато приятелите станат любовници.“ Оказа се, че Кортни и Травис с е познават отдавна, но наскоро връзката им е претърпяла метаморфоза и се е превърнала в нещо повече от приятелска.

Това се случи точно три дни след като нейният бивш любим Скот Дисик показа в социалните мрежи и то навръх Свети Валентин, че има нова любов в лицето на модела Амелия Грей Хамлин (една от дъщерите на актьорската двойка Хари Хамлин и Лиза Рина)

Списание People потвърди през декември 2020 г., че певицата Лана Дел Рей се е сгодила тайно за бившия музикант на The Johnsons and Stereo Skyline Клейтън Джонсън. Двамата се срещат през 2020 г. в онлайн приложение за запознанства, казва източник на списанието. Те направиха своя дебют в Instagram като двойка в профила на Клейтън на 5 февруари 2021 г., със селфи, щракнато от номинираната за „Грами“ певица.

Също в Деня на влюбените стана ясно, че сестрата на Кортни Кардашян – Кендъл Дженър също си има нова половинка. Кендъл сподели нежен кадър в своето стори в Instagram профила си, на който се гушка с гаджето си – баскетболиста Девин Букър.

Актьорът Майкъл Б. Джордан, избран за „Най-сексапилният жив мъж на планетата“ от списание People за миналата година, обяви в Instagram, че има връзка с красавицата Лори Харви. Двамата направиха своя онлайн дебют като двойка малко преди Нова година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари