IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тръгнал ли е малкият принц Джордж по стъпките на принц Хари?

26 февруари 2021 14 40

Май има още един бунтар в семейството...

Снимка: БГНЕС

Съвсем наскоро в ефир излезе нов документален филм за британските монарси. В него създателите показват интересна прилика между принц Хари и неговия 7-годишен племенник, най-големият син на принц Уилям и Кейт Мидълтън, принц Джордж. Оказва се, че момчето, без да го забелязва, копира поведението на чичо си, предава OK Magazine.

И така, по време на церемонията по носенето на банера на парада Trooping the Color през 2018 г., синът на принц Уилям решил да се разсее. Той, заедно с 10-годишната Савана Филипс, внучката на принцеса Ан, се забавляват през цялото време на провеждането на важното събитие, като по този начин нарушават строгия кралски протокол – в резултат на това момичето дори трябвало да прикрие устата на непокорния си роднина.

Принцеса Шарлот,

По същия начин, само преди 30 години, малкият принц Хари се държал на парада Trooping the Color, припомня изданието. Той решил да се подиграе с братовчедка си принцеса Беатрис и стиснал устата ѝ по време на церемонията пред десетки хиляди зрители и репортери.

„Хари винаги е бил шегаджия и все още е. Като деца Беатрис и нейните връстници бяха едни и същи. Децата винаги се забавляват“, каза кралският експерт Кен Уърф.

Принцеса Даяна,

Снимки: YouTube

Неслучайно този епизод е забелязан в момента. Наскоро принц Хари и Меган Маркъл бяха лишени от всички кралски задължения, доверителни фондове и организации. И това не е нищо повече от поредното нарушение на протокола от херцога на Съсекс, само е в по-глобален мащаб – смятат специалисти. Сравнявайки поведението на принц Джордж и принц Хари, експертите стигат до разочароващо заключение – може би друг бунтар израства в Бъкингамския дворец.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари