IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маргарет Коули се свърза с FKA Twigs, след като се раздели с  Шая Лебьоф

25 февруари 2021 10 50

„Благодаря ти“, каза тя

Снимка: БГНЕС

В края на декември Шая Лебьоф бе забелязан страстно да целува 26-годишната Маргарет Куоли. Малко преди това 34-годишният актьор бе обвинен във физическо и психическо насилие.

Бившата му любима – Талия Барнет, известна като FKA Twigs, заведе дело срещу него. Няколко седмици по-късно Маргарет се раздели с Шая, който по това време се беше съгласил да се подложи на лечение в рехабилитационен център и беше загубил възможността да бъде номиниран за „Оскар“.

Наскоро Маргарет публикува в Instagram корицата на последния брой на списание Elle, в който FKA Twigs коментира ситуацията с Лебьоф. „Чист късмет е, че се измъкнах от тази ситуация“, отбеляза певицата, подчертавайки, че никой не е в безопасност от сблъсъци с насилник. Тя също откровено говори за случилото се с Гейл Кинг.

Куоли подписа лаконично поста си: „Благодаря.“ Все още звездата не е говорила за ситуацията с Лебьоф. Барнет пренебрегна публикацията, поне в онлайн пространството.

В същото време Шая Лебьоф загуби ролята си във филма Don't Worry Darling, а агенцията за таланти CAA прекрати договора с него. Така актьорът временно няма да може да се явява на прослушвания за нови роли и ще се наложи временно да преустанови кариерата си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари