IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Манди Мур роди първото си дете

25 февруари 2021 10 40

Бебето е момче и се казва Огъст Голдсмит

Снимка: БГНЕС

Честито на Манди Мур и Тейлър Голдсмит!

Във вторник, 23 февруари, актрисата обяви, че тя и съпругът ѝ са посрещнали първото си дете. Тя използва социалната мрежа Instagram, за да сподели чудесната новина и да разкрие името и прякора на момченцето си.

„Гъс е тук. Нашето сладко момче Огъст Харисън Голдсмит. Беше точен и пристигна точно навреме, като зарадва своите родители. Бяхме подготвени да се влюбим веднага, но емоциите ни се простират много повече отвъд любовта“, пише Мур.

Манди и Тейлър се ожениха през ноември 2018 година. В интервю за списание Glamour актрисата изрази любовта си към музиканта, споделяйки че той я кара да се разтапя и не може да си представи по-добър партньор. „Той ще бъде чудесен баща. Гледам на миналото като пътека, осеяна с камъни, която ме доведе до този момент. Бих минала по нея милион пъти, ако в края ме очаква Тейлър“, допълва Манди.

През август 2020 година тя написа мили пожелания за рождения ден на съпруга си. „Не знам какво съм направила в миналия живот, за да те заслужа. Ти си невероятен“, пише звездата в Instagram. Казва, че в Голдсмит са събрани светлина, човечност, хумор и отдаденост, които са заразни и се предават на околните. Мур допълни, че е късметлийка да бъде в живота на Тейлър.

„Благодаря ти, че ми се довери със сърцето си. За това, че си най-добрият туристически партньор, помощник в кръстословиците, в писането на песни, в отглеждането на домашни животни и моят най-любим човек. 2020 година беше лудо преживяване, но нямам търпение да видя какво ще ни донесе следващата“, завърши актрисата.

В следващия месец тя обяви, че очаква първото си дете, като публикува няколко черно-бели снимки в социалните мрежи. На тях се вижда как Тейлър е сложил ръка на коремчето ѝ, като описанието издаде, че бебето ще се появи в началото на 2021 година. През септември Мур използва Instagram, за да сподели малко подробности за бременността. Тя заяви, че кафето много ѝ липсва, като вече няма търпение отново да пие любимата си напитка.

По време на третия триместър Манди е изпитала няколко трудности. Тя се е борила с гадене, умора и прекалена емоционалност. Все пак, всичко е минало добре и в момента актрисата се радва на първото си дете.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари